Profiel Developer - Jan Croonen

 

 
  • zeer goede kennis van softwareontwikkeling in java, c#, vb.net en php, zowel in de vorm van zelfstandige applicaties als internettoepassingen.
  • jarenlange ervaring in het geven en organiseren van cursussen en trainingen ter voorbereiding op mcsd, mcad, java (sun en ciw-certificaten).

sinds maart 2000 heb ik mijn eigen zaak, croonen development & webdesign. als trainer heb ik aanvankelijk een tijdje in een amsterdams maatschap van docenten gezeten, cts/advies. sinds februari 2001 opereer ik weer geheel zelfstandig.

projecten waarin ik heb geparticipeerd: diverse webapplicaties met behulp van html, javascript, asp, php, jsp, apache, iis5, tomcat.

verder deed ik opdrachten voor smash, freelance koks en twice als perl- en  asp-programmeur.

voor musicsoft & hardwarehouse deed ik design en schreef ik javascript. bovendien maakte ik voor hen vertalingen uit het engels en het duits. ik schreef ook helpfiles bij hun diverse muzieksoftware.

ik heb voor mediaplus handboeken vertaald voor office xp en frontpage xp.

voor dirksen vertaalde ik een cursus javascript uit het duits, waarbij ik ook mpc-vragen schreef (multiple choice) en maakte ik mpc-vragen voor een cursus apache. voor eduvision schreef ik syllabi voor de cursussen java en asp.net.

1 april 2003 kwam mijn boek over java uit, uitgeverij: pearson educational. in februari 2004 kwam mijn boek praktisch javascript in de reeks gemakkelijk... van uitgever bob van duuren uit. momenteel werk ik aan een boek over php, mysql en apache.

in april 2004 ontwikkelde ik een lan-kantoorapplicatie in vb.net en vb6.

voorjaar 2005 heb ik meegewerkt aan het wilmarsysteem voor vicksburg.

zomer 2006: java project bij synbra in wijchen.

najaar 2006: migratie asp naar asp.net voor hunterskil-howard in eindhoven

voorjaar 2007: webapplicatie voor de vda-groep in deventer

zomer 2007: mmbase applicatie bijhouden voor de gemeente nijmegen

najaar 2007: dotnet applicatielaag debuggen en documenteren voor reed business in doetinchem

 

voor een uitgebreid cv in word-formaat: neem contact met mij op.