Profiel Trainer - Jan Croonen

 

 
  • zeer goede kennis van softwareontwikkeling
  • jarenlange ervaring in het geven en organiseren van cursussen en trainingen ter voorbereiding op mcsd, mcad, java (sun en ciw-certificaten).

Sinds maart 2000 heb ik mijn eigen zaak, croonen development & webdesign. als trainer heb ik aanvankelijk een tijdje in een amsterdams maatschap van docenten gezeten, cts/advies. sinds februari 2001 opereer ik weer geheel zelfstandig. meestal werk ik via diverse bureaus in den lande, zoals isential en master-it. verder werk ik regelmatig mee aan trajecten van eduvision en lectric. van augustus 2001 tot januari 2002 heb ik als docent development in vaste dienst  bij twice gewerkt.

 cursussen die ik gaf zijn o.a.:

office en html
word gevorderden
excel gevorderden
access
frontpage
html, dhtml, css
javascript
webmaster cwi
development div.
c
perl
vb 6
vb.net
embedded c++
c#
wsh, vbscript
asp
asp.net
c++
development java
java basis
java for non c
jdbc
ejb
corba
j2ee web application development
using servlets/jsps, tags & struts


ik heb voor mediaplus handboeken vertaald voor office xp en frontpage xp.

voor dirksen vertaalde ik een cursus javascript uit het duits, waarbij ik ook mpc-vragen schreef (multiple choice) en maakte ik mpc-vragen voor een cursus apache. voor eduvision schreef ik syllabi voor de cursussen java en asp.net.

1 april 2003 kwam mijn boek over java uit, uitgeverij: pearson educational. in februari 2004 kwam mijn boek praktisch javascript in de reeks gemakkelijk... van uitgever bob van duuren uit. momenteel werk ik aan een boek over php, mysql en apache.

sinds begin 2003 heb ik via internet cursisten begeleid van dirksen (wba, traject webmaster) en loi (hp2, java programmeren).

naderhand heb ik nog een aantal losse opdrachten gedaan in Nederland en belgië

voor een uitgebreid cv in word-formaat: neem contact met mij op.